Arroz teriyaki

Arroz teriyaki

Hello everybody, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Arroz teriyaki. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Arroz teriyaki is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes delicious. Arroz teriyaki is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Arroz teriyaki, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz teriyaki delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz teriyaki is 4 raciones.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Arroz teriyaki estimated approx 2 horas.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Arroz teriyaki using 19 ingredients and 13 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Arroz teriyaki:

  1. 350 g arroz para sushi
  2. 350 ml agua
  3. 50 ml aceite vegetal
  4. 2 ml aceite de ajonjolí
  5. 60 g molida de res
  6. 80 g pechuga de pollo en cubos
  7. 1 pza huevo
  8. 1 pza cebolla de cambray
  9. 50 g calabaza
  10. 50 g zanahoria
  11. 20 ml salsa de soya
  12. al gusto sal
  13. al gusto pimienta
  14. Utensilios
  15. 1 olla mediana con tapa
  16. c/n aluminio
  17. 1 tabla para picar
  18. 1 cuchillo
  19. 1 sartén

Instructions to make to make Arroz teriyaki

  1. Enjuagar el arroz 3 veces.
  2. Agregar el agua a la olla y después el arroz. Envolver la parte de arriba de la olla con papel aluminio, posteriormente pon la tapa y algo pesado arriba.
  3. Dejar cocinar a fuego alto, una vez comience a hervir, sacando gotas de agua o vapor, bajar la intensidad del fuego a flama baja y dejarlo por 10 minutos.
    Guardar para su uso posterior.
  4. Cortar en brunoise fina zanahoria y cabeza de la cebolla de cambray, en triángulos la calabaza y en cubos el pollo. Poner todos estos insumos en recipientes separados.
  5. En un bowl o tazón se batirá un huevo y en un sartén se cocinará desmoronandolo. Una vez esté bien cocido se pondrá en un bowl grande, en donde se iran agregando los demás ingredientes.
  6. Se agregará más aceite de ajonjolí y se pondrá a sofreír la cebolla, una vez esté transparente se agregará la zanahoria; esta tomará un color más claro y por último se agrega la calabaza; posteriormente, ya que todo este en su punto de cocción se pasa al bowl en donde se encuentra el huevo.
  7. En el mismo sartén vamos a agregar más aceite de ajonjolí y pondremos a sofreír la carne molida; hasta que esta tome color y esté bien cocida, la podremos agregar al bowl con los demás ingredientes.
  8. Por último vamos a cocer el pollo en cubos igualmente que con la carne molida, debe tomar una textura y color adecuado, para posteriormente pasarlo al bowl.
  9. Vamos a revolver todos los ingredientes que se tienen en el bowl.
  10. Posteriormente se destapara el arroz y se pondrá en un plato extendido para poder desbaratar los grumos que se formen.
  11. En un sartén amplio, se pondrá aceite de ajonjolí, se dejará calentar y después se agregará el arroz, sin mover mucho se van a desbaratar de nueva cuenta los grumos que se formen.
    Posteriormente se agregarán la mezcla que se tiene en el bowl al arroz, revolviendo uniformemente.
  12. Evitar mover mucho el arroz.

    Por último se va a agregar la salsa de soya y se va a sazonar con sal y pimienta al gusto. Dejar que se cocine un poco más y retirar del fuego.
  13. Se debe de servir en un plato extendido y se puede decorar con cebollín.
    Finalmente se puede degustar.

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal preferences over time. Whether you want to offer a dish that uses less or even more ingredients or is a little essentially zesty, you can make basic modifications to achieve this goal. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for novices you don't need to discover them but just if you master some simple food preparation methods.

This isn't a total overview to fast as well as easy lunch dishes but its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Arroz teriyaki. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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