Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol

Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol is one of the most popular of current trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol is something that I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol is 10-12 albondiga. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol using 16 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

Hace tiempo que quería cocinar esta receta.Es una receta un poco entretenida , pero el resultado merece la pena y disfrutaremos mucho al elavorarla. Cuando tratamos de hácer albóndigas con verduras, la cosa se complica un poco.La falta de aglutinante de los productos hace que se abran y se salga el relleno.Este una receta personal y espero que os guste.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol:

  1. Aceite de oliva
  2. 6-7 dientes ajos
  3. 1 cebolla grande
  4. 1 pimiento verde grande
  5. 1 pimiento rojo
  6. 1 tomate maduro grande
  7. 250 g espinacas
  8. 150 g brécol
  9. 250 g carne picada a cuchillo
  10. 4 huevos frescos
  11. 250 g pan rallado
  12. Sal, pimienta molida
  13. Caldo de ave suave
  14. 1/2 copa vino blanco suave
  15. 2 rebanadas pan de miga
  16. leche entera para el panes molde

Instructions to make to make Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol

  1. Ponemos agua en una olla y cocemos las espinacas y la brécol.
  2. Picamos la carne a cuchillo(opcianal).Ponemos unas cucharadas de aceite en una sartén y salteamos la carne a fuego medio.Salpimentamos y cuando la tengamos al punto, la ponemos en un bol y reservamos.
  3. Ponemos en el bol la carne cocinada, los ajos picados, los piñones y el pan humedecido con un poco de leche y la pimienta molida.
  4. Escurrimos las espinacas y las picamos.Añadimos también los 2 huevos y el pan rallado.La cantidad de pan rallado, dependerá de la textura que necesitemos para poder hacer las bolas de albóndigas sin que se aplasten.
  5. Mezclamos bien todos los ingredientes, para obtener una masa con una textura idónea para moldear.Filmamos y reservamos en el frigorífico unos 60 minutos para que la masa absorba bien el pan rallado.
  6. Pasado el tiempo hacemos las bolas y las pasamos por huevo y pan rallado.
  7. Ponemos aceite para freír en un perol y ponemos a calentar.El aceite no debe de estar demasiado caliente.Una vez fritas reservamos.
  8. Preparamos la salsa: Lavamos y cortamos las verduras brunoise
  9. Pochamos la cebollas y los pimientos.El tomate y la brécol lo añadimos al final, cuando el sofrito esté más pochado. Las verduras las cocinaremos a fuego medio.Cuando tengamos el sofrito casi listo le añadimos el vino y cuando evapore le ponemos el caldo.
  10. Removiendo de vez en cuando nuestra salsa, dejamos que hierva 5 minutos y añadimos el caldo.Dejamos que la salsa hierva para que se unifique bien y continuación ponemos las albóndigas en la salsa.Las dejamos que hierva a fuego medio.Las tendremos en el fuego unos 8 minutos aprox.Miramos y comprobamos si falta agregar caldo.Tenemos que tener en cuenta que casi todos los ingredientes del interior de la Alhóndiga estaban cocinadas.lo cual quiere decir que no las tendremos demasiado tiempo cociendo.
  11. Sólo nos queda apartar a nuestros comensales y marida con un vino fino de Jerez. Gracias y buen provecho.

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you want to offer a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a bit basically hot, you can make easy modifications to achieve this goal. Simply put, start making your recipes promptly. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you don't require to learn them but just if you grasp some straightforward cooking methods.

This isn't a total guide to quick as well as simple lunch recipes yet its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Make Homemade Albóndigas de carne y espinacas, en salsa de verduras y brécol. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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