Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos is one of the most favored of current trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos estimated approx 4 horas.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos using 26 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
Hoy os traigo una deliciosa receta, se trata de una sabrosa sopa con albóndigas y pasta, un plato para entrar en calor en esos días de frío en los que apetece tomar algo nutritivo y bien caliente.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos:
- Para el caldo de pollo
- 2 carcasas de pollo
- 1 cebolla
- 1 puerro
- 1 tallo apio
- 1 nabo
- 2 zanahorias
- 4 patatas
- Sal
- Para la pasta
- 200 gramos harina
- 2 huevos
- 1/2 Cda aceite de oliva
- Para las albóndigas
- 500 gramos carne picada mixta
- 1/2 cebolla
- 1 diente ajo
- Vino blanco
- Leche
- 1 rebanada pan de molde
- Pan rallado
- Orégano
- Tomillo
- Pimienta blanca
- Perejil fresco picado
- Sal
Instructions to make to make Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos
- Comenzaremos haciendo el caldo de pollo, en una cazuela echamos 4 litros de agua e introducimos las carcasas de pollo, y el resto de verduras, añadimos 2 cucharadas de sal y lo dejamos cocer a fuego lento durante 2 horas aprox, iremos desespumando de vez en cuando para eliminar las impurezas. Pasado ese tiempo colamos el caldo, y cortamos en dados pequeños las verduras y las reservamos.
- Mientras se hace el caldo vamos a elaborar nuestra pasta, en un bol echamos la harina previamente tamizada, y hacemos un volcán, echamos los huevos dentro del volcán, añadimos ½ cucharada de aceite de oliva, y amasamos con las manos hasta que deje de pegarse a los dedos, momento en el que seguimos trabajándola en la mesa, si vemos que nos va quedando algo seca durante el procedimiento le echaremos unas gotitas de agua, y si por el contrario está quedando húmeda le añadiremos algo de harina
- Amasamos hasta conseguir que nos quede una masa elástica y fina. Cuando esté lista la envolvemos en papel film y la dejamos reposar 1 hora. Usaremos la máquina de pasta para elaborar nuestros tallarines, recordar que habrá que dejar secar la pasta una media hora antes de cocerla.
- Para su cocción en una olla echaremos abundante agua, sal al gusto, laurel y un chorro de aceite de oliva, cuando comience a hervir incorporamos los tallarines y las dejamos cocer durante unos 2 minutos, las sacamos a un escurridor y reservamos.
- Ahora vamos a hacer las albóndigas, en un bol echamos la carne picada, añadimos el huevo, la cebolla y el ajo rallado, un chorrito de vino blanco y de leche, la rebanada de pan sin corteza, un poco de pan rallado para ligar la masa, y especiamos con una pizca de: tomillo, orégano, perejil, pimienta blanca y sal. Amasa hasta integrar bien todos la ingredientes, cuando la masa esté lista le damos forma, las haremos de tamaño de bocado.
- Con el caldo hirviendo a fuego lento introducimos las albóndigas y las dejamos cocer unos 8 minutos, y agregamos las verduras que habíamos cortado en dados.
- A la hora de emplatar ponemos nuestros tallarines de base en un cuenco, y los regamos con nuestra deliciosa sopa. ¡¡Que aproveche!!
As your experience and also confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a little more or less spicy, you can make basic changes to achieve this goal. Simply put, start making your recipes on time. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you don't require to discover them yet just if you grasp some easy cooking methods.
This isn't a total overview to fast and also simple lunch dishes but its great something to chew on. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Sopa de caldo de pollo con albóndigas y tallarines frescos. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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