Albóndigas en salsa
Hello everybody, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas en salsa is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Albóndigas en salsa is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa estimated approx 60 minutos.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Albóndigas en salsa using 21 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
Las "ALBÓNDIGAS EN SALSA" es un plato con muchas ventajas: se puede dejar preparado unos días antes, se puede congelar, puedes hacer tú las albóndigas o comprarlas hechas, suele gustar a todos, las puedes acompañar de patatas, arroz o ensalada, es una comida, una cena o una tapa… ¡Tienes que probarlas!
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas en salsa:
- ---------- Para las albóndigas:
- 1/2 kilo carne picada de ternera (o cerdo, o pollo o mezclada)
- 1/2 kilo carne picada de ternera (o cerdo, o pollo o mezclada)
- 2-3 rebanadas pan o 3-4 cucharadas grandes de pan rallado
- 1/2 vaso leche (para poner a remojo el pan)
- 1 puñadito piñones
- 1 cucharadita canela molida
- La ralladura de un limón
- 1 huevo
- Sal y pimienta
- --------- Para la salsa:
- 2 zanahorias
- 2 zanahorias
- 3-4 tomates maduros (o un bote de tomate rallado)
- 3-4 tomates maduros (o un bote de tomate rallado)
- 1 cebolla grande
- 1 cebolla grande
- 1 vaso guisantes
- 1 vaso guisantes
- Aceite de oliva
- Sal y pimienta
Steps to make to make Albóndigas en salsa
- Las albóndigas.
En un cuenco pequeño, desmenuza el pan y échale la leche para que se blandee (si usas pan rallado, te saltas este paso). - Prepara un cuenco grande. Echa la carne y el resto de ingredientes. Mezcla bien todo con una cuchara. Con ayuda de otra cuchara, haz las bolitas del tamaño de desees (puedes hacerlo también con las manos). Resérvalas.
- Para la salsa. En una olla plana y grande echa un dedo de aceite.
- Mientras el aceite se calienta, pela y corta la cebolla y las zanahorias.
- La salsa. En una olla plana y grande echa un dedo de aceite.
- Cuando el aceite esté caliente, echa la cebolla y sofríela un poco; antes de que esté hecha, añade las zanahoria, el tomate y los guisantes. Y la sal y la pimienta al gusto. A fuego lento, espera que se poche bien (unos quince minutos).
- Ahora añade las albóndigas; cúbrelas con agua y déjalas hervir a fuego medio unos veinte o treinta minutos (o hasta que veas que la salsa se ha trabado).
- Mientras, prepara la guarnición: patatas cocidas, patatas fritas, unas judías verdes, un poco de arroz blanco… o una simple ensalada verde.
- Es un plato con muchas posibilidades en su presentación:
-sobre unas patatas fritas (o al revés)
-en un pincho con una o varias albóndigas (como en la foto).
-sobre una rebanada de pan como tapa individual - Más ideas. -Puedes hacerlas sin canela ni limón y usar unos ajos bien cortaditos.
-El perejil suele quedar bien.
-Para la salsa yo también suelo poner unas láminas de champiñón o setas. Realmente admite la verdura que a ti te guste.
As your experience and confidence expands, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that uses less or even more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make basic changes to attain this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. As for basic food preparation skills for beginners you do not require to discover them yet only if you understand some simple cooking methods.
This isn't a full overview to fast and simple lunch dishes but its good something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this special food Simple Way to Prepare Perfect Albóndigas en salsa. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment