Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
Hey everyone, it's John, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
. One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. {Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
is something which I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.|They're fine and they look fantastic. Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
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Many things affect the quality of taste from Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
estimated approx 15 minutos.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
using 16 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
Me gusta mucho más el pescado que la carne, desde niña he tenido esta preferencia y es quizás por esto que carnes rojas apenas comemos. Pero mi amiga Pilar me ha elogiado mucho estas albóndigas y ya me ha picado la curiosidad y he querido probarlas.
Desde luego que están ricas y quizás por el tiempo que hace que no tomaba carne y por la forma de elaborarlas, me han gustado mucho, la verdad. Aquí os las dejo.
Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
:
- 500g. carne ternera de aguja picada
- 100g. paleta de jamón picada (opcional)
- 2 huevos
- 1 diente ajo gordito
- Perejil y azafrán en rama
- Pimienta
- Nuez moscada
- Jengibre molido
- 70 g. patata cruda rallada
- 1 miga de pan mojada en leche
- Hierbas provenzales
- 1/2 cebolla
- 3/4 de kg. tomates
- 1/2 vaso vino blanco
- 1 hoja laurel
- Aceite de oliva virgen extra
Instructions to make to make Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
- La noche anterior preparamos la masa de la carne y el jamón con los huevos batidos y un majado con el ajo, el perejil y el azafrán en rama.
- A esta masa le añadimos hierbas provenzales, pimienta molida, nuez moscada, el jengibre, la patatata cruda rallada y la miga de pan bañada en leche y escurrida.
- Lo mezclamos todo bien y lo dejamos tapado con un film de plástico, dentro del frigorifico (estoy feliz con el mío nuevo) durante toda la noche.
- Al día siguiente formamos con la masa las bolas de las albóndigas (si quedan muy blandas añadimos un poco de pan rallado pero con cuidado de que no queden duras) y las freímos.
- Seguidamente con un unas cucharadas de aceite pochamos la media cebolla picada y los tomates pelados y picados. Transcurridos unos minutos añadiremos a la salsa 1 hoja de laurel, el vasito de vino, las albóndigas y agua hasta casi cubrirlas.
- Dejamos cocer todo durante 20 minutos o hasta que las albóndigas estén tiernas. Podemos pasar la salsa por el pasapurés para que quede más fina. Rectificamos de sal y servimos.
As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet and also adjust your diet to your personal preferences over time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for novices you don't need to learn them yet just if you understand some easy cooking methods.
This isn't a total overview to quick and very easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Albóndigas de carne de ternera y jamón en salsa
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