Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat

Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat using 21 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat:

  1. Ingredientes espencat:
  2. 1 pimiento rojo
  3. 1 berenjena
  4. aceite de oliva
  5. 4 dientes ajo
  6. cebolleta
  7. perejil
  8. pimienta
  9. 1 cda salsa de soja o vinagre
  10. Ingredientes puré de patatas:
  11. 300 gr patatas del mismo tamaño
  12. 80 gr mantequilla
  13. 60 ml leche
  14. 1 quesito
  15. nuez moscada en polvo
  16. sal y pimienta negra
  17. Ingredientes albolndigas:
  18. 400 gr carne picada
  19. 1 huevo
  20. pan rallado
  21. ajo y perejil en especies

Steps to make to make Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat

  1. Preparación del espencat:
  2. Precalentar el horno a 200 gr. En un recipiente para horno poner un chorrito de aceite y poner el pimiento y la berenjena. Dejar cocer 1 hora. Una vez cocido dejar enfriar; quitar la piel y cortarlo a tiritas.
  3. En un mortero picar los 4 dientes de ajo con la cebolleta y el perejil y aliñar la verdura con ello.
  4. Preparación del puré de patata:
  5. En una olla poner las patatas bien limpias con piel con un puñado de sal y abundante agua. (El agua tiene que cubrir las patatas) cuando empiece a hervir bajar el fuego y dejar cocer 30 min.
  6. Una vez las patatas estén cocidas dejar enfriar y pelar
  7. Poner en la batidora las patatas la sal la pimienta la mantequilla la nuez moscada el quesito y la leche caliente y batirlo todo bien.
  8. Preparación de las albóndigas:
  9. En un cuenco poner la carne con el huevo el pan rallado el ajo y el perejil en polvo sal y pimienta y remover todo bien con las manos. Una vez todo este bien mezclado hacer las bolas con las manos.
  10. En una sartén poner un poco de aceite y freír las albóndigas dándoles la vuelta para que se hagan uniformemente
  11. Emplatar; poner en la base el puré de patata, encima las albóndigas y acompsñar con el espencat.

As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a bit essentially spicy, you can make simple modifications to achieve this goal. In other words, begin making your dishes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for newbies you don't need to discover them yet only if you master some basic food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick as well as easy lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food How to Make Ultimate Albóndigas en lecho de puré de patatas con espencat. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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