Albóndigas de cocido en salsa de tomate

Albóndigas de cocido en salsa de tomate

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas de cocido en salsa de tomate. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de cocido en salsa de tomate is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Albóndigas de cocido en salsa de tomate is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de cocido en salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de cocido en salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de cocido en salsa de tomate is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de cocido en salsa de tomate estimated approx 60+cocido.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Albóndigas de cocido en salsa de tomate using 21 ingredients and 15 steps. Here is how you cook it.

Puedes preparar el cocido directamente o aprovechar del que sobró. Requiere varios días para que coja cuerpo y sabor.
Estas albóndigas se hicieron con sobras de croquetas. Las originales son más duras y consistentes y no llevan bechamel.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de cocido en salsa de tomate:

  1. Para el cocido
  2. 1 pierna de pollo
  3. Jarrete de ternera
  4. Hueso jamón
  5. Rama apio
  6. 1 zanahoria
  7. 1 chirivía
  8. 1 cebolla
  9. Perejil
  10. Para la bechamel
  11. 1/2 litro leche
  12. 2 cucharadas harina
  13. Aceite y sal
  14. Para la salsa de tomate
  15. bote Tomate triturado de
  16. 1/2 cebolla
  17. 1/2 pimiento rojo
  18. 2 ajos
  19. 1/2 puerro
  20. Perejil
  21. Aceite y sal

Steps to make to make Albóndigas de cocido en salsa de tomate

  1. Para preparar el cocido cocemos en una olla grande los ingredientes durante al menos dos horas. Si lo dejas reposar cogerá mucho más sabor. Puedes hacerlo el día anterior
  2. Con el caldo puedes elaborar una sopa de fideos deliciosa
  3. Para la bechamel, pon un chorrito de aceite en un cazo y sofríe la harina hasta que cambie de color y oscurezca. Entonces empezar a añadir la leche poco a poco y removiendo para que se integre bien. La echaremos en cuatro veces. Al final ha de quedar una masa compacta y manejable. Dejar enfriar
  4. Id sacando del cocido la carne y desmenuzando la. Es muy recomendable añadir machacadas las verduras también. Mezclar bien. Podrías batir con la batidora pero a mí personalmente me gusta con tropezones
  5. Juntar la bechamel y la carne del cocido. Si queda muy líquido y poco manejable puedes calentar a fuego lento para perder ese exceso de caldo. Dejar enfriar tapado con papel film transparente. Yo lo dejo de un día para otro.
  6. Una forma de comprobar que está en su estado óptimo de firmeza es volcando ligeramente el recipiente y ver que la pasta se mueve pero muy poco a poco
  7. Cogemos la punta de una cuchara y la vamos pasando a otra cuchara para que coja forma redondeada
  8. La pasamos por harina y acabamos de darle forma con las manos. Es cómo volver a jugar con plastelina
  9. Repetir la acción hasta tener todas las bolitas enharinadas
  10. Ya tenemos los ingredientes preparados
  11. Freír las bolitas en aceite muy caliente para sellarlas por ambos lados. Cuando estén ligeramente tostadas retirar a un plato
  12. En el mismo aceite sofreír también a fuego medio el pimiento y la cebolla troceados 5 minutos con sal
  13. Mientras picar los ajos y el puerro. Añadir a la sartén también y sofreír otros 5 minutos
  14. Añadir el tomate triturado y el perejil picado muy fino. Sofreír otros 5 minutos
  15. Meter en la salsa las albóndigas antes de servir o servir con la salsa de acompañamiento. Buen provecho

As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you want to offer a dish that uses less or more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make easy adjustments to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for novices you don't require to learn them however only if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a complete overview to fast as well as easy lunch recipes however its excellent food for thought. With any luck this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Albóndigas de cocido en salsa de tomate. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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