Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano)

Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano)

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano). One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano) is one of the most popular of current trending meals on earth. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano) is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano) using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Estas albóndigas de procedencia italiana os van a encantar por su sabor diferente, al no llevar carne ni pescado. Están hechas con pocos ingredientes y suelen acompañarse de salsa de tomate casera .

Aprovechando la época que estamos y la cantidad de berenjenas que sigo recogiendo en el huerto a estas fechas, voy a preparar estas albóndigas de berenjena y queso parmesano que voy a hacer de más para luego congelarlas y sacarlas en cualquier momento.

Para ello vamos a necesitar....

Ingredients and spices that need to be Get to make Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano):

  1. 1 kg berenjenas (una vez horneadas y sin piel)
  2. 1 cuña queso parmesano
  3. miga de pan remojada en leche
  4. perejil fresco picado
  5. sal
  6. huevos
  7. pan rallado para rebozar
  8. aceite de oliva
  9. 1 diente ajo picado

Steps to make to make Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano)

  1. Ponemos las berenjenas partidas por la mitad a hornear durante una media hora. Cuando estén blanditas sacaremos la carne con una cuchara y la reservaremos en un bol. A mi me ha salido un kilo de carne más o menos, una vez retirada la piel.
  2. Rallamos una cuña de queso parmesano y la añadimos a las berenjenas. Incorporamos los huevos, el perejil fresco picado, el diente de ajo picado, un poco de sal y la miga de pan remojada en leche (previamente escurrida). No os pongo las cantidades porque van un poco a ojo. Lo tenéis que ir viendo vosotros conforme hacéis la masa.
  3. Tienen que quedar lo suficientemente consistentes para que no se deshagan y poder ir formando bolitas.
  4. Pasamos esas bolitas por pan rallado mientras ponemos el aceite de oliva a calentar en una sartén.
  5. Freímos y dejamos escurrir sobre papel absorbente. Se pueden comer así pero realmente, como más buenas están es acompañadas de una buena salsa de tomate casera especiada con orégano, tomillo, romero, perejil y pimienta negra.
  6. Espero que os animéis a prepararlas. Buen provecho!!

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or more components or is a little basically spicy, you can make straightforward changes to achieve this objective. Simply put, start making your recipes promptly. As for fundamental cooking skills for newbies you don't require to discover them however only if you grasp some easy food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast and simple lunch recipes yet its excellent food for thought. Ideally this will obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Award-winning Polpette di melanzane (Albóndigas de berenjena y parmesano). Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas con calamarcitos(un clásico)

Calabacita en leche

Guías espesadas