Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas

Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look fantastic. Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas using 19 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.

Otra receta con productos congelados de calidad.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas:

  1. 350 gr caella en rodajas congeladas
  2. 1 puñado surtido de setas congeladas
  3. 3 alcachofas cortadas congeladas
  4. 2 c.s. pan rallado
  5. 1/2 c.s. cebolla en polvo
  6. 1/2 c.s. ajo en polvo
  7. 1 c.s. perejil picado
  8. 1/2 huevo batido
  9. 100 ml fondo de pescado
  10. Sofrito básico
  11. 1 cebolla
  12. 1 zanahoria
  13. 1 pimiento verde italiano
  14. 1/4 pimiento rojo
  15. 1 diente ajo
  16. 1 c.p. pulpa de ñora
  17. 2 tomates triturados
  18. 1 c.c. pimentón de la vera
  19. 40 ml vino blanco

Instructions to make to make Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas

  1. Primero haremos un sofrito básico y rápido con los ingredientes que os indico.
  2. Picamos la cebolla, pimientos, ajo y zanahoria y lo ponemos a pochar a fuego medio. Cuando estén un poco pochadas añadimos el pimentón damos dos vueltas y seguidamente la ñora, el tomate y el vino. Subimos el fuego y dejamos que se seque. Sacamos al vaso de la turmix y trituramos bien fino. Reservamos.
  3. Para hacer las albóndigas dejamos descongelar el pescado en la nevera tapado y encima de un colador para que no toque con el agua que se vaya formando.
  4. Quitamos los trozos de piel más dura y la espina central y picamos con un robot de cocina.
  5. Mezclamos con la cebolla y ajo en polvo, perejil picado, pan rallado, huevo batido y sal y pimienta al gusto. Mezclamos bien hasta tener una textura que permita bolear las albóndigas y no se deshagan. Quizás haga falta añadir más pan o huevo.
  6. Ponemos una sartén pequeña con aceite a fuego bastante alto y freímos brevemente (lo suficiente para crear la capa de sellado) por tandas. Habremos enharinado previamente las albóndigas justo en el momento de sumergirlas en el aceite.
  7. En una cazuela amplia con un chorrito de aceite ponemos las setas y alcachofas directamente congeladas.
  8. Dejamos que saquen toda su agua y empiecen a ablandarse.
  9. En ese momento añadimos 2 c.s. del sofrito y el fondo de pescado y removemos bien. Debería quedar una salsita espesa junto con las setas y alcachofas. Si es necesario para dar más espesor añadimos más sofrito.
  10. Dejamos a chup chup dos minutos, comprobamos de sal y pimienta y añadimos las albóndigas. Tapamos y dejamos cocer unos 5 minutos. Removemos con cuidado de vez en cuando para que las albóndigas se impregnen de la salsa.
  11. Apagamos el fuego y dejamos reposar unos minutos antes de servir. Podemos espolvorear con orégano o perejil picado.

As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make basic adjustments to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you do not require to learn them however only if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a complete overview to fast and also easy lunch recipes but its great something to chew on. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Favorite Guiso de albóndigas de caella, surtido de setas y alcachofas. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas con calamarcitos(un clásico)

Calabacita en leche

Guías espesadas