Las albóndigas de mi abuela
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Las albóndigas de mi abuela. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Las albóndigas de mi abuela is one of the most popular of current trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They are nice and they look wonderful. Las albóndigas de mi abuela is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Las albóndigas de mi abuela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Las albóndigas de mi abuela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Las albóndigas de mi abuela is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Las albóndigas de mi abuela estimated approx 1h. 30min aprox.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Las albóndigas de mi abuela using 19 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.
Se trata de una receta clásica española de albóndigas en salsa. Nunca he probado unas albóndigas más ricas que las que hace mi abuela, a mí no me salen exactamente igual pero la receta es la original, supongo que las abuelas siempre tienen el toque
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Las albóndigas de mi abuela:
- 500 g carne picada
- 1/2 Cebolla
- 1 diente ajo
- 1 poco leche
- 3/4 cucharadas Pan rallado
- 2 huevos
- Sal
- Harina
- Aceite
- Para la salsa:
- 1/2 cebolla o algo menos
- Aceite de freír las albóndigas
- 2 cucharadas harina
- 1/2 vasito vino blanco
- Agua
- 1/2 pastilla avecrem
- Sal
- Nuez moscada (opcional)
- Pimienta negra (opcional)
Instructions to make to make Las albóndigas de mi abuela
- Picas media cebolla y un diente de ajo muy fino y lo mezclas en un bol con la carne. Le echas sal
- En un plato hondo echas un poco de leche (lo que entre en el plato) y 3 o 4 cucharadas de pan rallado. Lo mezclas junto hasta que se haga una especie de pasta. (Yo he usado pan rallado de ajo y perejil porque no tenía otro pero no es necesario)
- Al bol con la carne le añades la pastaa que acabas de hacer y 2 huevos y lo bates/mezclas todo junto hasta que se integren bien todos los ingredientes.
- Una vez todo bien mezclado, con ayuda de una cuchara, vas cogiendo y haciendo pequeñas bolitas y las pasas por harina. Seguidamente en una olla con el aceite bien caliente las vas friendo.
- Ahora aparte vamos a hacer la salsa. Picas el resto de cebolla que te haya sobrado (media o menos) y la rehogas en una cazuela con el mismo aceite usado para freír las albóndigas
- Cuando la cebolla esté pochada, le añades 2 cucharadas de harina y lo rehogas unos minutos.
- Seguidamente añadimos 1/2 vasito de vino blanco y subimos el fuego para evaporar el alcohol unos minutos.
- Cuando el alcohol haya evaporado, añadimos agua (la suficiente para que sirvan de salsa para cubrir nuestras albóndigas, unos 2 vasos) y le echamos media pastilla de avecrem(se puede sustituir por algo de sal pero deberemos probarlo parq comprobar que no se queda soso). Si te gusta también puedes condimentarlo con un poco de nuez moscada y pimienta negra.
- Lo ponemos a fuego alto para que hierva, cuando empiece a hervir lo bajamos y dejamos cocer a fuego suave unos minutos (10 o 15 minutos). Tras esto puedes retirar la olla y usar una batidora para que los ingredientes queden bien integrados en una salsa espesa (no es imprescindible). Añadimos las albóndigas y lo dejamos cocer todo junto para integrar los sabores.
- Y ya tenemos listas nuestras albóndigas en salsa.
As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual preferences with time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you do not require to discover them yet only if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a full overview to fast and easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will get your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Make Favorite Las albóndigas de mi abuela. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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