Albóndigas con salsa de verduras y pimentón
Hello everybody, it is John, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas con salsa de verduras y pimentón. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas con salsa de verduras y pimentón is one of the most popular of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are fine and they look fantastic. Albóndigas con salsa de verduras y pimentón is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas con salsa de verduras y pimentón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con salsa de verduras y pimentón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con salsa de verduras y pimentón is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas con salsa de verduras y pimentón using 20 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas con salsa de verduras y pimentón:
- 2 zanahorias grandes (3 medianas o 4 pequeñas)
- 1 pimiento rojo mediano
- 1 pimiento verde mediano
- 1 cebolla
- 1 calabacín
- 4 dientes ajo
- 1 pimienta cayena troceada
- 2 tomates muy maduros
- 1/2 vasito vino blanco
- 1 cucharadita café de pimentón dulce
- 1/2 cucharadita pequeña de café de pimentón picante
- 1 vasito caldo de verduras
- 650 gr carne picada
- Perejil fresco picado
- 1 huevo
- 1 rebanada pan de mode
- Leche
- 1 cucharadita pequeña de café de comino molido
- Sal y pimienta
- Aceite de oliva
Steps to make to make Albóndigas con salsa de verduras y pimentón
- Lo primero, troceamos las zanahorias, los pimientos, la cebolla, el calabacín y 2 dientes de ajo (podéis quitar o añadir verduras al gusto). Cuanto más pequeño, mejor. También aprovechamos para dejar a remojo la rebanada de pan de molde sin corteza en un plato hondo con un chorro de leche.
- Pochamos las verduras en aceite de oliva junto con la pimienta cayena picada y un poco de sal. Lo mejor es que utilicéis una sartén grande para que luego nos quepan todas las albóndigas.
- Mientras tanto, mezclamos la carne, el huevo, 2 dientes de ajo bien picaditos, el pan remojado en leche, el perejil, el comino, sal y pimienta. Yo además le añado la leche que he utilizado para el pan para que queden aún más jugosas. Reservamos.
- Cuando las verduras estén bien pochadas y blanditas, cogemos un par de cucharadas soperas de la verdura, y se la añadimos a la mezcla de carne.
- Batimos los dos tomates junto con el vino blanco y se lo añadimos a las verduras para que se sigan cocinando unos 25 minutos.
- Mientras tanto, damos forma a las albóndigas y las sellamos en una sartén con aceite de oliva. Procuramos que no se hagan por dentro, solo por fuera. Reservamos.
- Después de los 25 minutos, pasamos a un vaso de batidora las verduras con el tomate y el vino. Trituramos y devolvemos a la sartén. Añadimos el caldo y el pimentón dulce y picante.
- Cuando la salsa esté caliente, añadimos las albóndigas y dejamos que se hagan unos 10-15 minutos. No olvidéis probar de sal.
As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan and adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a little bit basically hot, you can make easy adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. As for fundamental cooking skills for beginners you do not require to learn them however only if you master some simple food preparation methods.
This isn't a full overview to fast and simple lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Albóndigas con salsa de verduras y pimentón. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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