Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry

Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry estimated approx +1h.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry using 14 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

Muy buenas discapas y discapos hoy os traigo otra receta con pollo, se trata de unas riquísimas albóndigas de pollo con salsa de mango y curry. Están espectaculares!!

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry:

  1. 1 kg pechugas de pollo
  2. 2 mangos maduros
  3. 1 cebolleta
  4. 500 ml nata líquida
  5. 2 huevos
  6. 1 cucharadita curry
  7. 1 cucharada ajo en polvo
  8. 1 cucharada cebolla en polvo
  9. Queso rallado
  10. Pan rallado
  11. Harina
  12. Aceite
  13. Pimienta
  14. Sal

Instructions to make to make Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry

  1. Lo primero que haremos será picar las pechugas de pollo, para ello, troceamos grosso modo las pechugas y las añadimos a procesador de alimentos. Si no tenéis procesador de alimentos podéis picar las pechugas con el cuchillo o si lo preferís podéis pedir en la carnicería que os las piquen. Y si queréis utilizar otra parte del pollo que no sean pechugas, podéis hacerlo sin problema.
  2. Una vez que las pechugas ya están picadas las añadimos a un recipiente. Añadimos sal al gusto, pimienta, ajo en polvo, cebolla en polvo y como tengo un poco de queso rallado pues también se lo pongo, añadimos también un par de huevos y empezamos a amasar hasta que se integren todo los ingredientes. Si vemos que la masa nos queda un poco blanda, le podemos añadir un poco de pan rallado.
  3. Cuando la masa tiene la textura deseada, la metemos en la nevera al menos 30 minutos para que repose.
  4. Mientras la masa reposa, vamos a preparar la salsa, para ello, añadimos un chorrito de aceite en una cazuela y dejamos que se vaya calentando. Mientras se calienta el aceite, vamos a trocear una cebolla o cebolleta, no hace falta trocearla muy pequeña porque luego la vamos a triturar. Una vez troceada, la añadimos a la cazuela, le ponemos una pizca de sal y la dejamos que se vaya rehogando a fuego medio-bajo.
  5. Ahora, mientras la cebolleta se va pochando, pelamos y troceamos un par de mangos. A medida que vamos troceando el mango, lo vamos reservando en un plato.
  6. Cuando ya tenemos todo el mango troceado lo añadimos a la cazuela junto con la cebolleta, lo dejamos un par de minutos que se vaya pochando a fuego medio.
  7. Después, añadimos la nata líquida, pizca de sal, y le añadimos una cucharadita de curry. Mezclamos bien y dejamos que reduzca la salsa.
  8. Cuando la salsa ya ha reducido, procedemos a triturarla. Y una vez triturada la incorporamos de nuevo a la cazuela y la reservamos.
  9. Ahora sacamos la masa de las albóndigas de la nevera y procedemos a darle forma a las albóndigas, para ello, vamos cogiendo porciones con la ayuda de una cuchara y le vamos dando forma redonda, después las pasamos por harina y las vamos reservando en un plato.
  10. Cuando ya tenemos todas las albóndigas enharinadas, ponemos un buen chorro de aceite en una sartén a calentar, y cuando el aceite esté caliente vamos poniendo las albóndigas. Dejaremos que se vayan dorando a fuego medio. Y cuando ya han cogido un bonito color dorado, las retiramos a un plato con papel absorbente para que absorba el exceso de aceite.
  11. Ahora ponemos la salsa a calentar e incorporamos las albóndigas, dejamos que hierva a fuego bajo durante unos 5 minutos.

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal tastes in time. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a bit more or less zesty, you can make basic adjustments to achieve this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. As for standard cooking skills for beginners you do not need to discover them yet only if you master some simple cooking strategies.

This isn't a full guide to fast and simple lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Albóndigas de pollo con salsa de mango y curry. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pasta con albóndigas