Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao is one of the most popular of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao is 4/6 comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao estimated approx 50 minutos..
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao using 24 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
#LasRecetasdeCookpad. Voy a seguir participando en este reto con esta súper receta de potaje. Un plato muy completo ya que lleva verduras, legumbres, pescado y huevo. Es el potaje más fácil y rico del mundo!! La única pega es que después hay que echarse una siesta que aún sabe mejor que el potaje!! Espero que os guste!!
Ingredients and spices that need to be Get to make Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao:
- 400 gr garbanzos cocidos
- 300 gr acelgas en hoja
- 2 ajos
- 1 cebolla
- 150 gr tomate 🍅 triturado natural
- 2 hojas laurel
- 1 cdita. pimentón dulce
- 600 ml. Agua
- Aceite
- 2 huevos cocidos para decorar
- Para la picada
- 20 Almendras tostadas
- 2 rebanadas pan tostado
- 10 hebras de Azafrán
- 2 cdas. aceite
- Para las albóndigas
- 300 gms bacalao desalado
- 2 huevos
- 50 gr miga de pan
- 100 ml leche
- 60 gr harina de garbanzo o pan rallado
- 1 Ramita perejil
- Harina para rebozar las albóndigas
- Aceite
Steps to make to make Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao
- Cortamos la cebolla y ajos, en una olla ponemos aceite y freímos la cebolla, los ajos, el laurel, cuando esté pochado añadimos el tomate y el pimentón y lo freímos. Retiramos el laurel y trituramos el sofrito. Al sofrito añadimos las acelgas y cocinamos 10 minutos.
- Mientras que se cocinan las acelgas podemos poner a cocer los huevos. Y a la vez hacemos nuestra picada. En una picadora o mortero colocamos las almendras tostadas, el pan tostado, un poco de sal y el azafrán, lo trituramos todo y al final le añadimos el aceite para integrar mejor los ingredientes.
- Para hacer nuestras albóndigas pondremos la miga de pan en remojo con la leche y lo empapamos bien. Ahora en una picadora colocamos el bacalao en trozos con el pan remojado y lo trituramos todo. Le añadimos los dos huevos y lo mezclamos todo bien. Pasamos la mezcla a un bol y le añadimos la harina de garbanzo y el perejil y lo mezclamos todo. Si lo necesita le podemos añadir pan rallado para darle un poco más de consistencia para hacer nuestras albóndigas.
- Ahora con una cucharita cogemos porciones de la masa y las vamos rebozando por harina de garbanzo y las vamos friendo en una sartén con abundante aceite hasta dorarlas y las dejaremos escurrir en papel de cocina para evitar el exceso de aceite.
- Por último añadimos nuestras albóndigas, los garbanzos cocidos y la picada a nuestra olla con el sofrito y cocinamos 10 min. Cuidado no dejar demasiado que las albóndigas se deshacen de lo tiernas que son!! Rectificar de sal yo siempre que cocino con bacalao se la pongo al final!!
- Decoramos con el huevo cocido para coronar este rico potaje y a disfrutar!!!! Espero que se hayan entendido bien los pasos!! Y que lo disfrutéis muchísimo!!!
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or even more components or is a little bit essentially zesty, you can make simple adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on time. As for fundamental cooking skills for newbies you do not require to discover them but only if you master some simple food preparation methods.
This isn't a total guide to fast and also very easy lunch recipes but its great something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this special food Steps to Make Quick Potaje de garbanzos con acelgas y albóndigas de bacalao. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment