Albóndigas de gambas y butifarra negra

Albóndigas de gambas y butifarra negra

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas de gambas y butifarra negra. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de gambas y butifarra negra is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Albóndigas de gambas y butifarra negra is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de gambas y butifarra negra, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de gambas y butifarra negra delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de gambas y butifarra negra is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas de gambas y butifarra negra using 25 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

http://pekandoconeva13.com/2018/11/05/albóndigas-de-gambas-y-butifarra-negra/

COCINA TRADICIONAL

En el súper al que voy a comprar cada mes ponen unas recetas de temporada para hacer, y yo cada mes me voy cogiendo las recetas que ponen, tengo un montón pero hasta ahora no había hecho ninguna, por que las guardo luego tan bien que se me olvidan, jajajaja,

Pero este viernes cuando cogí la de este mes me dije, Eva esta la haces para comer el domingo, y dicho y hecho, compre los ingredientes y me puse a ello.

Decir que buenas tenían que estar porque es que no dejaron ni una, hasta el caldito se comieron.

Resulta que el caldo de pescado lo iba a hacer con un cacito de estos que ya vienen y los mezclas con agua y ya tienes hecho el caldo pero cuando fui a buscarlo a la despensa me di cuenta de que estaba caducado, pues me cogí las cabezas y las cáscaras de las gambas las metí con agua a hervir y ya tenía listo mi caldo. #carne #albóndigas #piñones #gambas #butifarranegra

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de gambas y butifarra negra:

  1. Cebollino picado
  2. 250 g monchetas (judía blanca)
  3. Para las albóndigas:
  4. 250 gramos gambas
  5. 250 gramos carne de cerdo
  6. 250 gramos carne de ternera
  7. 120 gramos butifarra negra
  8. 1 huevo
  9. Ajo
  10. Perejil
  11. Pan rallado
  12. Piñones
  13. Aceite
  14. Sal
  15. Pimienta
  16. Harina
  17. Para la salsa:
  18. 1 cebolla
  19. 1 tomate cortado a dados
  20. 1 pimiento verde
  21. Sal
  22. 100 ml vino blanco
  23. 1 litro caldo de pescado
  24. 1 hoja laurel
  25. 1 cucharada pimentón rojo dulce

Instructions to make to make Albóndigas de gambas y butifarra negra

  1. Para las albóndigas mezclar las dos carnes, la butifarra negra y las gambas, yo como tengo la máquina para picar lo he mezclado todo junto, si no es tu caso, pícalo con el cuchillo bien pequeño, ajo, perejil, pan rallado, piñones y huevo, sal y pimienta una vez lo tengas todo bien mezclado, haz bolitas y pásalas por harina.

    Freírlas en aceite bien caliente, escurrirlas en papel absorbente y reservar.
  2. Para la salsa hacemos un sofrito con la cebolla picada, el pimiento verde a dados y la hoja de laurel hasta que esté todo bien confitado.
  3. Ponemos el pimentón rojo, y sal lo movemos un poco para que no se nos queme y le introducimos el tomate a dados lo movemos un poco para caramelizarlo.
  4. Le echamos el vino blanco lo dejamos reducir del todo y introducimos el caldo de pescado
  5. Ya le toca el turno a las albóndigas las ponemos con el caldo las dejamos cocer unos 5 minutos transcurrido el tiempo introducimos la moncheta (judía blanca) y lo dejamos otros cinco a fuego lento, servir las con el cebollino picado.
  6. Bon profit
    Buen provecho
    Y aquí tenéis el resultado
  7. La idea de la receta la he sacado de las recetas de temporada del supermercado Esclat/Bonpreu

As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have more natural control over your diet and also adjust your diet to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit basically spicy, you can make basic adjustments to achieve this goal. Simply put, start making your dishes promptly. As for basic food preparation abilities for beginners you do not require to discover them yet just if you understand some easy food preparation strategies.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Homemade Albóndigas de gambas y butifarra negra. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pasta con albóndigas