Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras

Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras

Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes delicious. Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras is something which I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras using 18 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Las albóndigas son de esos platos que no pueden faltar en ningún buen recetario casero. Acompañadas de una buena salsa a base de verduras y un poco de arroz cocido, patatas, pasta, etc., se convierten en un plato completo y delicioso, pero también bastante calórico. Por eso, os voy a dar un par de trucos para convertir nuestras albóndigas de toda la vida en un plato mucho más ligero pero no por ello menos rico.
#recetasdelPilar

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras:

  1. Para las albóndigas (unas 12 unidades):
  2. 250 gramos carne picada de pollo sin grasa
  3. 1 clara de huevo
  4. 1 cucharada sopera pan rallado
  5. 1 cucharadita café de salsa de soja o Viandox
  6. 1/2 cucharadita café de ajo en polvo
  7. 1/2 cucharadita café de perejil picado
  8. Al gusto Sal y pimienta negra molida
  9. Para la salsa de verduras:
  10. 1 zanahoria mediana
  11. 1 cebolla mediana
  12. 1/2 berenjena mediana
  13. 2 cucharadas soperas tomate natural triturado
  14. 1 copita (100 ml) vino blanco para cocinar
  15. 1 copita (100 ml) agua templada
  16. 1/2 cuadrado de caldo de verduras (tipo avecrem)
  17. 1 cucharada sopera aceite de oliva suave
  18. Al gusto sal y pimienta

Instructions to make to make Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras

  1. Empezaremos preparando la masa de albóndigas: En un bol grande, ponemos la carne picada, la clara de huevo un poco batida, el pan rallado, las especias y la salsa de soja, y amasamos 5 minutos con las manos hasta que la mezcla sea homogénea. Rectificamos de sal si fuese necesario y reservamos.
  2. Para la salsa, limpiamos y picamos las verduras en trozos pequeños y las rehogamos a fuego medio-bajo en una sartén junto con el aceite durante unos 5 minutos aprox. Añadimos entonces el caldo de verduras, la sal y la pimienta, damos unas vueltas y añadimos también el tomate, el agua y el vino. Dejamos cocinar hasta que el líquido reduzca a la mitad, removiendo de vez en cuando. Rectificamos de sal si fuese necesario y retiramos del fuego.
  3. Antes de continuar, encendemos el horno a 190ºC, calor arriba y abajo.
  4. Forramos una bandeja de horno con papel vegetal y procedemos a formar las albóndigas: Con las manos bien limpias, dividimos la masa en 10-12 porciones pequeñas y le damos forma redonda y compacta. Las colocamos sobre la bandeja de horno con espacio suficiente entre ellas.
  5. Seguidamente, horneamos las albóndigas a 190ºC durante unos 20 minutos aprox. Pasado este tiempo, retiramos del horno e inmediatamente las introducimos en la sartén con la salsa de verduras que habíamos reservado.
  6. Para terminar, volvemos a poner la salsa con las albóndigas a fuego medio-alto durante 5-7 minutos para que terminen de hacerse y se mezclen bien los sabores.
  7. Servimos inmediatamente nuestras albóndigas calientes, acompañadas de un poco de arroz cocido, patatas al horno, puré de patatas, etc.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have much more natural control over your diet plan and adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make straightforward changes to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes on time. As for basic food preparation skills for beginners you don't require to discover them yet just if you master some basic cooking techniques.

This isn't a total guide to quick and also easy lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Step-by-Step Guide to Prepare Perfect Albóndigas ultraligeras de pollo con verduras. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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