Albóndigas en salsa con un toque de canela

Albóndigas en salsa con un toque de canela

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas en salsa con un toque de canela. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en salsa con un toque de canela is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look wonderful. Albóndigas en salsa con un toque de canela is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa con un toque de canela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa con un toque de canela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa con un toque de canela is 4  -  6. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa con un toque de canela estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas en salsa con un toque de canela using 23 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Desde que ví la película "Un toque de canela" se acentuó mi pasión por las especias y me llamaron la atención varías de las recetas que hacen en ella. Un tiempo después recordando estas albóndigas encontré la receta en la web platosdecine.com y me puse manos a la obra...

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas en salsa con un toque de canela:

  1. 1 kilo carne picada de ternera
  2. Sal
  3. Pimienta
  4. 1 cucharadita canela molida
  5. 1 huevo batido
  6. 1 cucharada pan rallado
  7. Perejil picado
  8. Harina para rebozar
  9. Aceite de oliva
  10. Para la salsa:
  11. Aceite de oliva
  12. 1 Cebolla
  13. 3 dientes ajo
  14. 1 Pimiento verde
  15. 1 cayena
  16. 600 gramos tomate natural triturado
  17. Sal gruesa
  18. 1 cucharada azúcar
  19. 1 cucharadita o una rama de tomillo
  20. 1 hoja laurel
  21. 1 cucharadita pimentón
  22. 1 rama canela
  23. 1/2 vasito vino blanco

Instructions to make to make Albóndigas en salsa con un toque de canela

  1. En un bol ponemos la carne y añadimos la sal y la pimienta. Echamos el ajo machacado, la canela molida, el huevo batido, el perejil picado y mezclamos con un tenedor. Ponemos el pan rallado y amasamos bien hasta que todos los ingredientes estén integrados y tenga una textura uniforme, debe quedar una masa que no se pegue en las manos, en ese punto formamos bolas redondeándolas con las palmas de las manos
  2. Rebozamos las albóndigas en harina, las sacudimos para que no tengan harina en exceso y freímos en abundante aceite caliente. Velas doramos bien por todos los lados sin que estén hechas por dentro y las dejamos escurrir sobre un papel de cocina.
  3. Ahora vamos con la salsa. Picamos la cebolla, pimiento y ajos (cuanto más pequeño mejor). Ponemos aceite en una sartén honda, pochamos la cebolla y los ajos con la cayena, agregamos el pimiento. Antes de añadir el tomate puedes retirar la cayena, en el caso que no te guste muy picante. Incorporamos el tomate natural triturado. Añadimos sal gruesa al gusto, el azúcar, tomillo, laurel, pimentón, canela y vino blanco. Llevamos a ebullición para evaporar el alcohol y bajamos el fuego al mínimo para que se cocine el tomate, aproximadamente unos veinte minutos. Retiramos la rama de canela y comprobamos punto de sal y acidez, rectificar si es necesario.
  4. Metemos las albóndigas que teníamos reservadas en la salsa y las dejamos cocer 10 minutos, apagamos el fuego y dejamos reposar un rato para que tomen el sabor de la salsa

As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that uses fewer or more components or is a little basically hot, you can make easy adjustments to achieve this objective. In other words, start making your recipes promptly. As for basic cooking abilities for newbies you don't require to discover them however just if you understand some easy cooking methods.

This isn't a complete overview to fast and also easy lunch recipes yet its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Homemade Albóndigas en salsa con un toque de canela. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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