Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco

Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco

Hey everyone, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco estimated approx 60 - 75 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco using 15 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Es una forma muy sencilla de preparar unas albóndigas y quedan muy sabrosas.
Ideal para cenar o como segundo plato.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco:

  1. --- Para preparar la carne:
  2. 500 gr. carne picada de ternera
  3. 3 Huevos
  4. Sal
  5. 3 Dientes ajo
  6. Perejil
  7. 1-2 Cucharadas pan rallado
  8. --- Para freír las albóndigas:
  9. Aceite de oliva
  10. Harina
  11. --- Para la salsa:
  12. 1 Cebolla
  13. 1 Vaso Vino Blanco
  14. 1 Vaso Agua
  15. 1 Pastilla Avecrem

Steps to make to make Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco

  1. Lo primero que hay que hacer es preparar la carne. Esto debe hacerse al menos 1 hora antes de cocinar el plato para que la carne coja el sabor de los ingredientes que le vamos a añadir. Para ello, batiremos los huevos y añadiremos la carne picada, lo removemos hasta que quede bien mezclado. Añadimos un poco de sal, los 3 dientes de ajo bien picados, perejil al gusto y el pan rallado. Lo removemos todo muy bien y lo tapamos con film transparente y lo dejamos reposar en la nevera 1-2 horas.
  2. Lo siguiente es freír las albóndigas. Para ello, vamos cogiendo la carne preparada, le damos la forma (sin apretar mucho la carne) y las vamos pasando por harina (personalmente me gusta que no sean demasiado grandes, así que recomiendo coger una cuchara porque la carne que entra te deja buen tamaño, además de que así te saldrán más parecidas entre sí). En una sartén con aceite de oliva vamos dorando las albóndigas y cuando estén las vamos dejando en la cazuela donde las vamos a cocer después.
  3. Preparar la salsa. En el aceite que hemos dorado las albóndigas echamos la cebolla picada y la rehogamos hasta que esté bien pochada. Después añadimos el vino blanco, el agua y la pastilla avecrem, y lo dejamos cociendo hasta que se reduzca (unos 15-20 min aproximadamente).
  4. Por último, en la olla donde hemos dejado las albóndigas ya doradas añadiremos la salsa que hemos preparado y lo dejamos cociendo 30-40 minutos (si la salsa no cubriera bien las albóndigas podemos añadir un poco de agua antes de ponerlo a cocer). De manera opcional, podemos añadir al gusto un poco de pimiento y/o un tomate natural pelado a la cocción.
  5. ¡Listo para servir!

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or even more components or is a bit more or less zesty, you can make basic changes to accomplish this objective. In other words, start making your dishes on time. As for fundamental food preparation abilities for newbies you do not require to discover them however only if you master some straightforward food preparation methods.

This isn't a complete guide to quick as well as simple lunch dishes however its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Quick Albóndigas de ternera en salsa de vino blanco. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas con calamarcitos(un clásico)

Calabacita en leche

Guías espesadas